7e ADVENTURE

7e ADVENTURE

Fietsen in het Onbekende
Come-ride-with-us_26-08-2023
GPX ROUTE SOCIALE GRAVEL RIT
Zaterdag 26 augustus 2023

Startend en finishend in Brecht België; het Adventure Team heeft een opwindende route uitgestippeld die het schilderachtige landschap van "De Kempen" laat zien.

Fietsen in het Onbekende: Van Nicholas' Eerste Gravel Avontuur in Vlaanderen!

Een Dag van Fietsen, Pannenkoeken, en Nieuwe Vrienden

 

We stonden voor een groot vraagteken - De Kempen, Vlaanderen (België) begroette ons voor de eerste keer, en de spanning was enorm. Onverkende routes, nieuwe gezichten, en de opwinding van het onbekende - onze meest recente social ride was meer dan een avontuur; het was een duik in het onbekende.

 

 

Onze ontmoetingsplaats was Brecht, een klein stadje dat het decor vormde voor ons fietsavontuur. Beeld je in: koffie, taart, en een groep enthousiaste fietsers klaar om de 75 km lange route door het hart van "De Kempen" in Vlaanderen te verkennen. Bekende gezichten vermengden zich met nieuwe, wat zorgde voor een bruisende sfeer die de geest van onze Van Nicholas-community perfect weerspiegelde.

 

 

Het weer? Fantastisch! De zon speelde verstoppertje achter de wolken en schonk ons warmte en licht gedurende het grootste deel van onze rit. Ideale omstandigheden om te fietsen, waardoor ons herfstavontuur nog plezieriger werd.

 

 

En hoewel het "broodje kroket" dit keer ontbrak, ontdekten we halverwege een nieuwe lekkernij - overheerlijke pannenkoeken! Een zoete verrassing die onze geest deed herleven en ons klaarstoomde voor de rest van de tocht.

 

 

De route zelf was straightforward - vlak, niet al te technisch, perfect voor ontspannen gesprekken. Een ideale setting om elkaar beter te leren kennen, verhalen uit te wisselen en nieuwe vriendschappen te smeden. Dit was niet zomaar een fietstocht; het was een sociale beleving op twee wielen.

 

 

En het beste van alles - geen enkele lekke band! Jawel, je leest het goed. Het zou zomaar de eerste sociale rit in de geschiedenis van Van Nicholas kunnen zijn zonder platte banden. Onze fietsen hielden stand, opnieuw bewijzend waarom ze betrouwbare metgezellen zijn voor elk avontuur.

 

Terugkijkend op onze ervaring, deed het ons denken aan ons allereerste Van Nicholas Adventure Team-weekend. Toen wisten we niet wat we konden verwachten - nieuwe locaties, onontdekte routes, en het ontmoeten van mensen die we alleen online kenden. De opwinding was grenzeloos en het weekend bleek een perfecte mix van teamgevoel en liefde voor onze fietsen.

 

Voor ons zijn deze sociale ritten meer dan alleen maar over de fietsen. Het is een kans om connecties te leggen, verhalen te delen en een gemeenschap van gelijkgestemde fietsers op te bouwen. 

 

 

Dus, proost op nieuwe vrienden, heerlijke verrassingen, en nog vele sociale ritten met Van Nicholas - waar elke tocht een reis is in het onbekende, gevuld met vriendschap en de vreugde van samen fietsen. 🚴‍♂️🌍🥞

Nothing looks, Rides, Lasts like a Van Nicholas